NAŠA ADRESA
Ul. Antuna Mihanovića 11, 10434, Strmec, Croatia.
NAZOVITE NAS
099 661 7336
I jedan poziv čini čuda…

Budući da se bavimo tiskom platnenih vrećica i torbi, želja nam je da u nama prepoznate svog partnera u njihovoj kvalitetnoj i brzoj izradi. Slobodno nas kontaktirajte i pitajte što god vas zanima!

Vaš e-mail koji upisujete u kontakt obrazac koristit ćemo jedino za svrhu odgovora na vaš upit, nećemo vam slati naše promotivne materijale niti će on kao podatak bit ustupljen nekoj trećoj strani.

Važna nam je zaštita vaših osobnih podataka.

PROBNI UZORAK – MOGUĆ!
Nije važno gdje smo mi ili vi – važna je želja za suradnjom, jer mnogo puta do sada smo već napravili odlične vrećice i torbe za klijente koji se nalaze u raznim dijelovima lijepe naše. Prema dogovoru, moguć je i otisak probnog uzorka i slanje na vašu adresu.
Mirjana Kasanić, vlasnik
Poslovna žena, majka, diplomirana ekonomistica i ponovno studentica digitalnog marketinga na Algebri! Mirjana je osoba s kojom sve dogovarate –  usklađujete sve od dizajna, preko zadanih rokova i slanja uzoraka, do tiska i dostave.
Stefani Pavlica Srebačić
Urednica naše web i Facebook stranice  i Instagrama je Stefani Pavlica Srebačić (dir.  Memorabilia iz Zagreba). Stefani je dipl. novinar, specijalist digitalnog   marketinga (Algebra), kreativna, živog duha, s bogatim iskustvom! Ima našu preporuku!

Podaci o tvrtki:
All Energy d.o.o. za trgovinu i usluge, skraćeni naziv: All Energy d.o.o., OIB 29267157306; Bijenik 40b, Zagreb; upisana je u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS 081152398. Račun društva otvoren je kod ERSTE Banke, Zagreb, IBAN: HR 5624020061100863951. Temeljni kapital iznosi 20 000 kuna i uplaćen je u cijelosti. Uprava društva: Goran Stančić, jedini član. Tvrtku samostalno i pojedinačno zastupa Goran Stančić, direktor.