O nama: EKO PLATNENE VREĆICE
Mi smo EKO PLATNENENE VREĆICE i naša misija je poticanje tvrtki, ustanova, raznih udruga, škola i vrtića kao i svih ljudi dobre volje da koriste platnene vrećice.

Korištenjem platnenih vrećica, umjesto plastičnih, uistinu mnogo pomažemo očuvanju okoliša i širenju ekološke svijesti.

Budući da se bavimo tiskom platnenih vrećica, želja nam je da u nama prepoznate svog partnera u izradi platnenih vrećica i torbi najviše moguće kvalitete.

U našoj ponudi imamo čvrste platnene vrećice (natur žutica i u bojama) i platnene torbe od pamučnog platna na koje radimo tisak prema vašim željama, u količini koje želite, od 100 komada do 50.000 komada.
Upoznajte ih:

POKAŽITE SVOJ OSJEĆAJ ZA OČUVANJE OKOLIŠA!

Ako ste i vi ekološki svjesna tvrtka, udruga ili pojedinci koji žele doprinijeti očuvanju okoliša i potičete ostale da to čine, sigurno će vas zanimati naša ponuda platnenih vrećica i torbi. U svojim promotivnim akcijama koristite platnene vrećice umjesto plastičnih te tako pretvorite svoj trošak marketinga u ulaganje u ekologiju i očuvanje okoliša.

Sve društveno odgovorne kompanije koriste u svoje promotivne svrhe platnene vrećice i tako šalju jasnu poruku svojim kupcima i klijentima. Budite i vi među njima i obratite nam se s povjerenjem!
Doznajte što su zadovoljni klijenti rekli o nama – nezadovoljnih stvarno nema pa ih nismo mogli niti pitati za mišljenje 😉

Slobodno nas nazovite i/ili svoju ponudu zatražite na:

Preporuke zadovoljnih korisnika

Eko platnene vrećice provele su naše želje u djelo. Jako smo zadovoljni samim vrećicama, tiskom, ali i brzinom izrade i lakoćom komunikacije. Od narudžbe do zadovoljnih ruku naših prijatelja i partnera trebalo je samo oko tjedan dana.  

Studio Kaić arhitekti d.o.o.

Zadovoljni smo jako kako je ispao tisak i kako izgledaju vrećice, puno hvala! Lijep pozdrav iz Pule.

Ana MirkovićSavez udruga Rojca

Prije tjedan dana su nam stigle crne, pamučne vrećice i jako smo zadovoljni! Hvala na suradnji i svakako se javimo za ponovne narudžbe  

Filip Blaževićzadovoljni klijent
Misli na budućnost: počni nositi platnene vrećice!
Kada bi samo svaki peti građanin Hrvatske prestao koristiti plastične vrećice, sljedeća bi generacija u prirodi zatekla 199,588.400.000 vrećica manje! – poručuju nam to Prijatelji životinja koji ističu da u vrijeme kad nam prijeti ekološka kataklizma zabrana plastičnih vrećica ima i edukacijsku poruku jer se građani uče savjesnijim načinu življenja i odnosa prema prirodi i životinjama općenito te vraćanju starih navika nošenja torbi, košara i platnenih vrećica.

Zašto nosimo platnene vrećice?
Očuvanje okoliša!70%
Praktičnost vrećica40%
Ne pucaju kao plastične!60%